14 May 2010

Bel ve boyun fıtığı için çözüm yöntemleri

Yaklaşık olarak tam yirmi sene önce, hastalıklarla bitkilerle çare bulma yolunda başarılı adımlar atan Ömer Osman Korkmaz, son yıllarda kanser, diyet, hepatit ve astım gibi önemli hastalıklar üzerinde çalışmalarına devam ediyor. Ömer Osman Korkmaz bel ve boyun fıtığına önerdiği çözümleri açıkladı.

Bel fıtığı ve boyun fıtığı şikayetleri bulunan kullanıcılarımız için Ömer Osman Korkmaz, evde kolayca uygulanabilecek bir çözüm önerisini paylaşıyor. Bel ve boyun fıtığı için doğal ve bitkisel çözüm önerisi olan MUM KÜRÜ ve yapılışı:

Ömer Osman Korkmaz Bel ve Boyun Fıtığı İçin Bitkisel Çözüm

Malzemeler: 100 adet beyaz mum, 1 şişe badem yağı (30-50 cc), 1 şişe hint yağı (30-50 cc) ve 1 çay bardağı zeytinyağı.

Yapılışı: 100 tane mum kısık ateşte bir tencerede tamamen eriyene kadar ısıtılır. Mumlar eridikten sonra, içindeki ipleri çıkartılır. İçine badem yağı, hint yağı ve zeytinyağını eklenir ve güzelce karıştırılır. Bu karışımı dökmek için 30-35 cm uzunluğunda, 20-25 cm genişliğinde, 5-6 cm yüksekliğinde yayvan bir cam kaba ihtiyaç vardır. Karışımı bu kaba dökün. Karışım bu kalıpta 1 gece bekletilir. Ertesi gün, mum kalıptan çıkartılır.

Ömer Osman Korkmaz Bel Fıtığı İçin Bitkisel Çözüm: Mum Kürü

Bu kürü 30 gün boyunca her gece yatmadan önce yapmalısınız.

Yere bir naylon serilir. Kalıptan çıkarılmış olan mum naylonun üzerine konulur. 2 adet sıcak su torbasını kaynar suyla doldurup mumun üzerine koyun ve mumu ısıtınız. Mumu teninizin dayanabileceği kadar ısıtın.

Beliniz çıplak olacak şekilde, mumun üzerine, sırtüstü yatılır. Belinizin mumla tam temas etmesi gerekiyor, bu yüzden ayaklarınızı toplayarak yatınız. Mumun üzerine yatıldıktan sonra battaniyeyle belinizi sarın ki ısı hemen kaybolmasın.

Mumun sıcaklığı geçene kadar, beliniz sarılı vaziyette yatınız.

Yatarken mumun şekli bozulursa, mumun diğer yüzünü çevirerip kullanın. Eğer mumun şekli kötü bozuldu ise, yani mumla belin tam temasını sağlanmayacak hale geldi ise mum tekrar eriterek kalıba dökülür ve 1 gece bekletilir.

Ömer Osman Korkmaz Boyun Fıtığı İçin Bitkisel Çözüm: Mum Tedavisi

Boyun fıtığı için de yukarıdaki işlemlerin boyun kısmına uygulamalısınız. Yine sırt üstü yatın, ayaklarınızı da yüksek bir yere kaldırıp, boyun ile mumun tam temas etmesini sağlayın.

30 gün süreyle aksatılmadan her gece yatmadan önce uygulayınız.

Mum kalıbın 30 gün kullanabilirsiniz. 30 günden fazla kullanmayınız.

Hiç yorum yok:

Yasal Uyarı

YASAL UYARI

Bu sitedeki bilgiler tavsiye niteliğinde olup tedavi amaçlı değildir. Uygulamaların sorumluluğu site sahibine ait değildir. Sağlık sorunlarınız için mutlaka bir hekime danışınız.Hekiminizin verdiği ilaçlar var ise mutlaka kullanınız.Hekime gitmeden ve teşhis koydurmadan şikayetiniz ne olursa olsun, buradaki bilgiler ile kendi kendinizi tedavi etmeye kalkışmayınız. Buradaki bilgilerin kesinlikle bir hastalığı teşhis amacı yoktur.

ALTERNATİF TIB

Son çeyrek yüzyılda modern yaşam tarzının getirdiği, kötü beslenme, hareketsizlik ve stres etkileri yaşamımızın dengesini alt üst etmiş durumdadır. Bu gibi nedenlerden dolayı çağımızda hastalıklarda artışlar görülmüştür. Tıp ilerlemesine rağmen, her derde deva olamamıştır. Bu gelişmeler üzerine asıl çarenin doğada olduğu anlaşılmıştır. Eskiden "kocakarı ilaçları" olarak tabir edilen yöntemlerin, günümüzde Alternatif Tıp inceleme alanına girmesi ile bitkilerin vucudumuz üzerindeki olumlu etkileri de kanıtlanmıştır. Doğadaki meyveler,sebzeler, baharatlar ve şifalı bitkiler bizlere doğanın bir hediyesi, yaradanın bir ikramıdır. Bizim bu ikramdan yararlanmamız alternatif tıbbın ortaya çıkışına ortam hazırlamıştır.