1 Eyl 2011

Prostat için Şifalı Bitkiler

Prostat için şifalı bitkiler, prostata iyi gelen bitkiler nelerdir, prostat nasıl geçer, prostata ne iyi gelir, prostat için doğal bitkisel kür tarifi, bitkisel prostat tedavisi.




Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu iyi huylu prostat büyümesine karşı taze sıkılmış domates kürünü tavsiye etti.




Tarifi: İyi huylu prostat büyümesine karşı bir ay müddetle her gün akşam yatmadan 1 saat evvel bir bardak taze sıkılmış domates suyu içilir.



Bu en önemli bir aylık başlangıç kürüdür. Bir aydan sonra haftada 2 ya da 3 kez uygulamaya devam edilir.

prostat iyi gelen bitkiler nelerdir
 
 
Ahmet Marankinin prostat hastalığı için önerdiği bitkisel çözümler.




- 10 gr hazenbel, 10 gr kereviz yaprağı ya da tohumu ayrı ayrı birer litre su ile 10 dakika kaynatılır. 30 dakika demlendirilerek, sabah akşam tok karnına birer su bardağı ayrı ayrı içilir. Bu terkiplerin içilmesine Bir ay süre ile devam edilmelidir.



- 250 gr brokoli bir litre su ile 4 dakika kaynatılır. Günde bir kaç bardak içilir.



- 8 litre kaynar suyun içine 500 gr sarı kantaron konularak 40 dakika kaynatıldıktan sonra süzülür. Buzdolabında saklanan karışımdan sabah, öğle, akşam yemeklerden 1 saat önce 1er bardak içilir.


 



- At kestanesi, tam açılmamış servi kozalağı, mazı yaprağı, ardıç tohumu, ökse yaprağı, ayrık kökü ve maydanoz gibi bitkilerin çayları günde 3-4 bardak içilir.



- Kenevir, kereviz tohumu ile birlikte kaynatıldıktan sonra balla tatlandırılarak macun yapılıp yemeye devam edilir.



- Isırgan otu prostat büyümesinden kaynaklanan idrar zorluğunu rahatlatır.



- Bir su bardağı kaynar suya, 10 gr funda konulur. 10 dakika bekletildikten sonra günde 2-3 bardak içilir.



- Maydanoz kaynatılarak suyundan günde 3 su bardağı içilir. www.saglikvegebelik.com



- Prostat iltihabı için her gece 1 litre suda 1-2 soğan sabaha kadar bekletilerek, sabahları aç karna içilir.

Hiç yorum yok:

Yasal Uyarı

YASAL UYARI

Bu sitedeki bilgiler tavsiye niteliğinde olup tedavi amaçlı değildir. Uygulamaların sorumluluğu site sahibine ait değildir. Sağlık sorunlarınız için mutlaka bir hekime danışınız.Hekiminizin verdiği ilaçlar var ise mutlaka kullanınız.Hekime gitmeden ve teşhis koydurmadan şikayetiniz ne olursa olsun, buradaki bilgiler ile kendi kendinizi tedavi etmeye kalkışmayınız. Buradaki bilgilerin kesinlikle bir hastalığı teşhis amacı yoktur.

ALTERNATİF TIB

Son çeyrek yüzyılda modern yaşam tarzının getirdiği, kötü beslenme, hareketsizlik ve stres etkileri yaşamımızın dengesini alt üst etmiş durumdadır. Bu gibi nedenlerden dolayı çağımızda hastalıklarda artışlar görülmüştür. Tıp ilerlemesine rağmen, her derde deva olamamıştır. Bu gelişmeler üzerine asıl çarenin doğada olduğu anlaşılmıştır. Eskiden "kocakarı ilaçları" olarak tabir edilen yöntemlerin, günümüzde Alternatif Tıp inceleme alanına girmesi ile bitkilerin vucudumuz üzerindeki olumlu etkileri de kanıtlanmıştır. Doğadaki meyveler,sebzeler, baharatlar ve şifalı bitkiler bizlere doğanın bir hediyesi, yaradanın bir ikramıdır. Bizim bu ikramdan yararlanmamız alternatif tıbbın ortaya çıkışına ortam hazırlamıştır.